Falubusz határidő változás

Megjelent a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal 89/2015. (VII. 29.) számú Közleménye, az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból nyújtandó, a vidéki gazdaság és a lakosság számára nyújtott alapszolgáltatások fejlesztésére 2015-től igénybe vehető támogatások kifizetésének igényléséről, mely alapot ad a nyertes támogató határozattal rendelkezők kifizetési kérelemének benyújtásához.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a Vhr. 25. § (2) bekezdésében foglaltaktól eltérően az ügyfél a támogatott műveletet 2015. október 30-ig köteles megvalósítani.

A kifizetési kérelmet helyt adó vagy részben helyt adó támogatási határozat alapján – annak kézhezvételét követően – legkésőbb 2015. október 30-ig az elektronikus űrlapkitöltő szolgáltatás segítségével előállított elektronikus űrlapon, ügyfélkapun keresztül kell benyújtani.

Amennyiben „Falubusz” vonatkozásában nyertes támogató határozattal rendelkezik, a kifizetési kérelem benyújtásának megkönnyítése érdekében keresse Munkaszervezetünket bizalommal!

Feltöltve: 2015.08.03.